top of page

Palvelut

Lisää palveluita ja lisätietoja kaikista palveluistamme sekä tarkempia hinta tietoja löydät ajanvarauskalenteristamme! Kalenteriin pääset TÄSTÄ.

Trimmaus

koneella tai saksin

Palvelu sisältää: Pesun, turkin muotoilun/leikkuun omistajan toivomalla tavalla, kynsien leikkuun sekä tarvittaessa korvan sisäpuolen karvojen nypinnän.

hinta alk. 70€

Pohvillan poisto

Toimen pide sopii ns. tupla turkkisille koirille (esim. collie, suomenlapinkoira, pystykorvat, sheltti, pomerian..) joilta varsinkin keväisin ja syksyisin irtoaa runsaasti pehmeää alusvillaa. Koiran turkki pysyy kuohkeana ja ilmavana, jolloin se myös suojaa paremmin niin kylmältä kuin kuumaltakin säältä ja mikä mukavinta sitä on paljon vähemmän lattioilla.

hinta alk. 55€

Turkin alasajo

Turkki lyhennetään kauttaaltaan 10terällä (1,5mm), kynsien leikkuun sekä tarvittaessa korvan sisäpuolen karvojen nypinnän. Pieni muotoilu päähän ja häntään mahdollinen.

hinta alk. 50€

Pesu ja kuivaus

Pesuun sisältyy kynsien leikkuu sekä tarvittaessa tassu- ja korvakarvojen siistiminen.

hinta alk. 45€

Trimmaus nyppien

Koira trimmataan nyppien asiakkaan toiveiden mukaan. Huomaathan että nyppiminen on käsityötä jonka hintaan vaikuttaa mm. koiran käytös, turkin kunto, trimmi välin pituus.

hinta alk. 65€

Kynsien leikkuu

Kynnet lyhennetään leikkaamalla. Ilmoitathan mikäli koirasi saattaa näykätä/murista kynsienleikkuu tilanteessa niin osaamme varautua tähän etukäteen.

hinta alk. 10€

bottom of page