top of page

Ohjeita trimmiin tulijalle

Kerro aikaa varatessasi minkä rotuinen koirasi on ja mitä haluat sille tehtävän. Kerro myös onko koirasi turkki pahasti takussa tai onko sillä iho-ongelmia, syyliä tms. Näin voimme varata riittävästi aikaa trimmaukseen. Takkujen poisto vie yllättävästi aikaa.

 

Huolehdi että koirasi on rokotettu ja ettei sillä ole iholoisia tai muita tarttuvia sairauksia trimmaukseen tullessa. 

 

Kerrothan avoimesti jos koirallasi on ongelmia käsittelyn, muiden koirien tms. suhteen tuodessasi koiran, näin saamme parhaan mahdollisen tuloksen. Luottamus koiran ja trimmaajan välillä on äärimmäisen tärkeä asia trimmin onnistumisen kannalta. On paljon helpompi työskennellä koiran kanssa jonka ongelma kohdat ovat tiedossa ja näin tilanteet pystytään välttämään/lähestymään oikealla tavalla.

 

Varaa muutama tovi aikaa trimmauksen suunnitteluun trimmaajan kanssa jättäessäsi koiraa trimmaamoon. Voit toki tuoda malliksi koirasta valokuvan onnistuneessa ja mieluisessa trimmissä. Kuyselemme tarkentavia kysymyksiä koiran tuojalta vaikka tiedot olisi kirjoitettu varaukseen.

 

Trimmauksen hintaan sisältyy aina tarvittaessa kynsien leikkuu ja korvakarvojen nypintä. Trimmaushinnat eivät sisällä takkujen selvittämistä. Kerrothan näistä etukäteen!

 

Huomaathan että nypittäviä rotuja ei kannata pestä ennnen trimmiin tuloa. Pesu saattaa pehmentää turkkia hetkellisesti ja nyppiminen vaikeutua. Pesemme mielellämme myös nypittävät koirat trimmin päätteeksi. Varsinkin westeille ja muille saman tyyppisille koirille se antaa todella hienon lopputuloksen.

Jos olet uusi koiran omistaja ja olet tulossa ensimmäistä kertaa trimmaamoon suosittelemme soittamaan aikaa puhelimitse tai laittamaan s.postia mikäli olet epävarma minkä palvelun valitset. Autamme miellellämme!

Nähdään trimmaamolla!

Susanna & Heli

bottom of page