top of page

Ultraäänihammashoito

Emmi-Pet ultraäänihammasharjalla puhdistetaan koiran hampaat ilman rauhoitusta, täysin äänettömästi ja kivuttomasti. Ultraäänihammasharjalla puhdistaminen on turvallinen, hellävarainen ja tehokas keino hammaskiven poistoon. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja paikoista, joihin tavallisella hammasharjalla ei pääse. 

Emmi-Pet ultraäänihammashoito tehdään koiran ehdoilla. Se sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei haluta tai pystytä enää turvallisesti rauhoittamaan hammaskiven poistoa varten, kuten myös nuorille aktiivisesti harrastaville ja kisaaville koirille, koska ultraäänihammashoito ei aiheuta doping-varoaikaa.

 

Ultraäänihammashoito sopii koiralle jonka hampaat ovat hammaskiveä lukuunottamatta kunnossa eli sillä ei ole mitään suun sairauksia, vaikeimmissa tapauksissa suosittelemme eläinlääkärikäyntiä. Voit tiedustella etukäteen sopiiko ultraäänihammashoito sinun koirallesi.

Hoito kestää n. 1 tunnin hammaskiven määrästä ja koiran yhteistyökyvystä riippuen. Koiran tulee sietää vieraan ihmisen käsittelyä ja olla tottunut suun tutkimiseen, jotta hoito onnistuu ja lopputulos on paras mahdollinen. Suositeltu hoitoväli riippuu siitä kuinka herkästi hammaskiveä yksilölle muodostuu.

 

Aikoja voi varata varauskalenterin kautta. 

Lisätietoa ja varaukset myös info.haupark@gmail.com tai

040 558 4179.

bottom of page